glad idag:)

idag är jag glad för innan micke åkte imorse så visade han mig ett sms från mäklaren som sa att våra konkurrenter har lagt sig så huset är vårat:) fan vad underbart det känns,
nu kommer bara nästa bekymmer. vi ska kunna ha råd att bo där med:P
än så länge är det ju bara jag som jobbar så jag hoppas väl på att micke snart ska få något emn han har ju ca en månad kvar på sin utbildning så han har ju sökt massor så det borde inte bli några problem än iaf:D

idag kommer jag gå på mjuka moln och vara jättesnäll mot alla kunder i telefonen;) även om de är arga på mig för jag är såååå glad. ett riktigt jobbigt problem har just lyft från mina axlar så jag kan slippa vara så stressad över hur vi ska klara av att leva och jobba samtidigt och även ta hand om hunden. Allt kommer att lösa sig:) Nu leker livet!!!

på fredag får jag även lön och det känns med bra för fy vad pengar det har gått åt denna månaden. jag vet egentligen inte vad har handlat mer än iaf kläder och skor för 3000 och sedan en massa räkningar för 4000... inte så kul men nästa månad blir det inte alls lika mkt räkningar. skönt det iaf:)

nu längtar jag tills jag kan få börja inreda vårat nya hem och fundera på vad framtiden har att erbjuda oss..kommer nog att erbjuda både det ena och det andra:P vem vet när barn kommer in i bilden med:P nu har vi ju hund villa och volvo bara barn som saknas men det kommer iaf inte komma under detta året iaf. det är nog en sak som är säker^^ men men man ska aldrig säga aldrig men det känns som vi måste ta en sak i taget iaf och just nu är villa och jobb de sakerna så vi får en bra ekonomi först:)

i måndag så var jag och gjorde undersökning i magen, fy fan det var det värsta jag någonsin har gjort... fy fan vad vidrigt det var och jag har fortfarande ont i halsen efter kameran... men men nu är det bara att stå ut och vänta i 4-8 veckor innan jag får något svar.

nej nu ska jag ta och gå och laga lasange:Dimage7



rosorna jag fick av micke ser fortfarande lika fina ut och nu har det gått över en vecka:)

RSS 2.0