Tisdag

Igår fick jag papprena från försäkringskassan att man ska beräka föräldrapenning. Så detta ska jag ta hjälp av uniflex att fylla i nu. Sedan ska vi även kolla på hur lång tid innan beräknad födsel jag kan gå. Ska ju ha den 29/4-09 så det är ett tag kvar. Men orkar itne sitta och pendla till Transcom hur länge som helst då jag redan nu har problem med att köra.

Vi har ju fått bytt bil så länge., har mickes fars A6 istället för våran A6 då jag har ratten i magen på våran som är av äldre modell. så i hans far kan jag skjuta stolen längre bort från ratten. Men det är snart kört i den bilen med:( Hur gör jag då?

Imorgon är jag ledig iallafall så antingen blir det att följa med Linda till stallet eller att åka in till stan. vi får se.


Lördag

Idag så blir det att få lite folk över:) känns trevligt. Blir en söt husky med sin husse och matte och vi tänkte väl bjuda på taccos, enkelt och de flesta äter det:) Sen blir det väl lite vin(alkoholfritt för mig) samt öl för de andra. Trevligt att det händer något iallafall. Tråkigt att bara sitta hemma ensamma hela tiden med.

Jag har ändå ganska tur en sambo som sköter det mesta när det gäller städning:) Jag behöver inte göra säskilt mycket. Ganska skönt nu när magen börjar bli större. hehe

Bebis har sparkat ganska mycket idag. Och mer lär det väl bli. Micke har med känt sparkar idag väldigt mysigt:) Tror det blir mer verkligt även för honom när han kan känna sparkar och höra bebis!

Jag vill ha bebis nu! Det känns så långt kvar. 109 dagar kvar till beräknad födsel... Men det går ju neråt iallafall! Har ju redan gått 171 dagar i graviditeten så det minskar ju väldigt iallafall!



Enzo ska få busa idag iallafall. När vi kom från grannen så hade de besök av en husky som var 14 veckor gammal, men enzo började ju skälla på den stackarn när den sprang undan. Han skrämde ju den... Men ikväll kommer nästa husky som är ca 6 månader och då kommer det bli fullt liv!
Jag vill med ha en husky!! De är så fina!
None






Du är såååå saknad!!!!!
None

Barnmorskan idag

Idag var vi till barnmorskan. Är nu i vecka 25:) Första besöket efter ultraljudet. Fick ta blodprov samt lyssna på hjärtljuden. Häftigt var det kan jag säga:)
152 slag/minut. Gud vad fort det slog. Önskar bara man kunde få se bebis lite grann:) Börjar sparkat ordentligt har den gjort nu. Känner massor när jag sitter på jobbet och har magen emot bordet då sparkar den massor.. mysigt att sitta och känna det:)

 Sedan var det iväg att jobba inte alltför kul men men måste ju ha pengar iallafall.. Bara att tänka så att nu är det snart helg iallafall:) Skönt att få ledigt några dagar och bara ta det lugnt!

Nu ska jag gå ohc kolla på lite tv och mysa med micke:) Har nyss kommit hem från jobbet så är lite trött..

Tisdag

Idag är det tisdag och jag skulle egentligen ha jobbat idag. Men transcoms schemaläggare måste fått fnatt för vi var 16 på kundtjänst idag och det räknas som helg. Alltså borde vi inte varit mer än ca 6 stycken.
Gruppschefen skickade hem 2 stycken direkt nästan så jag och matlida åkte hem. Ganska skönt att komma hem en timme efter att man började:D

Vi har idag varit duktiga och städat och tvättat. Sedan kom mickes kompis förbi med deras husky så de fick busa, Enzo och Bobo. Väldigt söta de två tillsammans.

Sedan valde vi att åka in till stan då micke var sugen på att köpa en dator. Det slutade med en dator för 9000 och vi sa att nu får vi nog ta och spara lite.
Pengar till bilbarnstol har vi redan fick i julklapp så det har vi kollat ut och barnvagnen är redan betald. :)

*längtar till 2009-04-29*

RSS 2.0