Fredag:)

Idag är det fredag coh jag ska jobba kväll idag.. Lite tråkigt men men bara att stå ut. Jobbar ju iofs bara tills klockan 8 men är det många som ringer måste man ju jobba över...

Igår var det rehabiliterinsmöte med Uniflex. Det gick väl som jag trodde. Inget att göra åt just nu eftersom att just nu beror frånvaron på graviditeten, Enda förebyggande åtgärder vi kom fram till var ståbord. JAHA vettigt eller ja vad ska man säga.
Går ju inte riktigt att rehabilitera en graviditet.

Imorgon bär det av till Örebro för att äta middag med tjejerna. Funderar på om Micke kanske ska följa med och vi köper julklapparna tillsammans där innan jag ska äta middag. Då kan ju han underhålla sig med öl på någon pub. hehe:P Jag får väl tjata lite grann så kanske det går:)

Nej nu ska jag göra mig ordning för att jobba:D

Snart jul och inga klappar....

Det är snart jul och vi har inte köpt en enda julklapp hittills. Känns lite stressigt. Men men bara att bita ihop.  Jag vet vi är sämst!

I söndags kom vi hem från en vecka i egypten. Skönt att ha badat och solat lite grann. Men ska jag vara ärlig är jag glad att vara hemma med då det ej var så kul att äta samma trista mat varje dag. Blev förkyld med därnere så låg med feber vissa dagar. Micke klarade sig bra med bara snuva och såklart smittade han mig så jag fick allt skit...

Idag ska jag iallafall åka och jobba igen. Har legat hemma och hostat i ett par dagar men känns tillräckligt bra för att prova att jobba idag iallafall. Är sjukskriven tills på måndag men orkar inte vara hemma heller. Nu är det ju inte långt tid kvar tills jul så man vill ju hinna jobba lite grann iallafall.

Ska på möte på jobbet idag rehabiliteringsmöte. Känns ju peppande. Vad ska de rehabilitera. Det stod på pappret om man har varit borta mer än 6 gånger per år eller mer än 4 veckor i streck så får man detta möte. Klart jag var hemma nästan 5 veckor pga graviditetsillamående. Men vad är det att rehabilitera liksom:P Aja. Måste gå på det och efter det ska jag jobba iallafall. En stund vi får se hur det går eftersom jag jobbar på kundtjänst är det ju mycket prat i telen hela tiden men kanske klarar det ändå:D

Nu är det vecka 22 i graviditeten och jag går bara och väntar på att känna sparkar nu:) Har varit på ultraljud och allt så bra ut med bebis. Vi har inte tagit reda på könet då det känns roligare att det blir en överraskning. Har köpt barnvagn men inget mer. Letar vidare..

På lördag blir det att äta middag med gamla klasskompisarna i Örebro. Vilket känns kul måste jag säga. Var ett bra tag sedan man träffade en del av dem. Saknar Emily:)


Älskar min Micke mest av allt! Det är du och jag föralltid. Hur kunde jag ha sådan tur och få dig? Du betyder allt för mig och snart är vi en fulländad familj!

RSS 2.0