kryssning

idag ska vi åka på kryssning men det verkar som att det kommer bli skitväder på sjön  idag...

Lena är snäll och tar hand om våra små hundarna. eller de lär inte ha det så lätt med Zero som är helt galen i Kira. haha Men det är snällt att hon hjälpte oss....

Egentligen skulle vi ju sälja henne i onsdags men det kanske var bra att det blev som det blev men jag tycker att det är dålig stil att de inte kom när de hade ringt och sagt att de skulle komma men jag tycker iaf att den personen som skulle köpa henne kunde ha ringt och sagt det själv istället för att alla andra skulle säga att han inte skulle komma...
Fan vad sur jag blev det kan ni ju räkna med, nästan så att jag höll på att svära åt dem i telen men jag hade så mkt folk runt omkring mig så det var väl lika bra att jag inte sa något oartigt.
Men jag tycker faktiskt att han kunde ha ringt och sagt et själv!!!!!!

Men men nu är första veckan avklarad på utbildningen så det är test på tisdag. Det är ganska jobbigt.. Men men det kommer nog att gå bra.

Just nu så håller micke och mats på och jobbar på att få upp motorhuven på våran bil.. Det är nämligen så att vi inte får upp den så vi kan inte fylla på några vätskor.. Och nu är det slut på spolarvätska.. Det är inte alls bra. Med tanke på att jag kör den varje dag så måste jag ju kunna tvätta rutorna.

Shit vad poliser jag har sett nu denna veckan när jag har kört. Nu är jag rädd för att bli tagen av polisen. efterson jag är väldigt beroende av mitt körkort just nu!

Nej nu ska jag hjälpa mamma att lösa melodikrysset:D

transcom idag

idag är andra dagen på utbildningen. Det går faktiskt ganska bra. Det känns verkligen som jag lär mig något och det går verkligen framåt. I slutet av dagen så fick vi göra ett test för att se hur mycket vi har snappat upp under denna dagen. Det enda jag är rädd för är när jag väl ska sitta och ta emot samtal och inte höra vad kunderna säger. Men det kanske är som han vi satt hos idag sa att det inte är lika lågt när man själv sitter och pratar utan det är en liten nackdel med att sitta och lyssna på samtalen att det blir lite nedsatt eftersom vi är 4 som sitter på varje person. Men det har varit intressant.

Imorgon kommer en dag som jag både har längtat till och verkligen inte vill att den ska komma. Vi  har en som kommer som ska kolla på kira. Jag vill sälja henne men egentligen vill jag inte alls göra det. Fy fan vad tomt det kommer bli utan våran lilla madam som bara ska prata hela tiden. Hon är ju så himla charmig. Men vi kan verkligen inte ha båda när jag jobbar och när Micke kommer att jobba sen, eftersom hon inte trivs med att vara ensam eller i hundgård på dagarna. Han är ju så lugn på det sättet man har inget problem med honom.

Nej nu ska jag gå och mysa med min älskade. Han har just diskat klart så det blir bara mys i sängen nu. Skönt att ligga ner efter att ha setat hela dagen på inte världens mest sköna stol så jag har lite ont i rumpan:P haha

Imorgon är det en ny dag på transom bara att vara utvilad och jag ser fram emot det iaf!



transcom

nu ringde de från uniflex och sa att jag hade fått jobbet:D så jävla underbart! Finns inget bättre just nu än att få höra det. Bara nu att fixa problemet med hundarna....     

onsdag

igår var jag på arbetsintervjuv i kungsör men jag kommer inte att få det eftersom det var ju så att de skulle typ intervjuva 50 stycken och ta ut 16 som skulle få gå kursen så jag kommer inte bli uttagen. BLÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!

men men det är bara att bita ihop och fortsätta leta. Kan ju inte ge upp nu när jag börjar få en vana på att gå på intervjuv.
Sen så har jag fått reda på att jag har kommit in på genusvetenskap nu till våren. Börjar vecka 4 tror jag att det är. Skönt att ha något att göra om jag inte får jobba. Vill inte sitta hemma som hemmafru hela terminen:P haha

Ingen som vill köpa våran Kira. Men vi får inte ge upp där heller. Men sålänge jag inte har fått något jobb så är det inte akut men får jag det måste hon säljas fort:S Jobbigt Jobbigt. Men vi har ju bestämmt oss för att sälja henne eftersom hon inte verkar trivas att bo i lägenhet. Eller ja hon tycke rinte om att vara ensam hemma för då har hon tuggat sönder våra dörrkarmar och klöst sönder ytterdörren:S Det ser förjävligt ut måste jag säga...

Ursh det är svårt att ta ett sådant beslut.. Fast vi har inte råd med att reparera mer saker i denna lägenhet efter henne. Varje gång vi är borta så är det alltid något som är trasigt. Sist så var det mickes ryggsäck. Hon har ben och leksaker framme hela tiden men det duger inte alls. Känns så himla jobbigt. Mina handväskor har rykt ett par stycken. Mina skor. Min dataväska jag hade haft i en vecka typ. Mitt nattlinne.. Bara mina saker känns det som:S Jag har tröttnat på den hunden. Jag älskar henne lika mycket som jag hatar henne:S Det är det som gör det hela så svårt.
Kan ju bara hoppas hon får komma till ett bättre hem.

Imorgon ska jag utnyttja min födelsedagspresent från micke. En gratis ansiktsbehandling. Har ju bokat tid.
Och i julklapp fick jag ett jättefint halsband i guld med diamanter. Kändes så fint. Märks att han verkligen älskar mig. Men han hade inte behövt köpa så dyrt eftersom jag vet redan att han älskar  mig. vi är ju liksom förlovade och vi bor ihop:D det är så underbart.

intervjuv

snart ska jag åka till kungsör för att gå på intervjuv för företaget. Har redan klarat det hos uniflex och nu är det bara att klara det hos företaget med och sedan har jag jobb ett tag:D
Fan vad underbart det skulle kännas. Skönt att kunna köpa saker som jag inte har kunnat tidigare:P Det kommer att bli så undebart men men bara att göra bra intryck idag:D

Sen så är det 11 månader idag. Känns inte verkligt. Kanske för att vi bor ihop och träffas varje dag:D
Micke har börjat på praktik nu så han jobbar 8-17 sent:S tråkigt för mig men jag står ut. Bara jag får jobbet så står jag ut.


Förkyld:S

Ursh denna dagen började inte bra genom att vakna klockan 5 med jätteont i halsen och kunde inte svälja:S Så då fick jag gå upp och ta en halstablett. Sen så kunde jag inte somna om för jag låg och hostade hela tiden. Trodde Micke skulle vakna. Men det gjorde han inte.
Igår var jag på intervjuv och imorgon får jag antagligen veta om jag fick komma på intervjuv igen för jobbet:D
Pratade med Alex idag och han jobbar där på Transcom där jag har sökt och han sa att de har tagit in massor med nya hela tiden så att jag antagligen hade en möjlighet. Och det borde jag ha eftersom han och jag har ganska lika erfarenheter i våra CV.

Imorgon ska vi även åka till Kungsör och på lördag ska vi släppa Kira och Enzo. Kira kommer bli jätteglad.

Och imorgon är det även en intervjuv till men jag vill egentligen ha det jobbet som jag var på idag, eftersom det ger mer i lön:D

Nu ska jag kolla på tv och mysa med Micke:)

2008

Nu är det ett nytt år och äntligen är vi hemma igen. Bara fara runt hela tiden.

Julen firade vi i Tänndalen med Mamma Mats och Mats mamma. Vi åkte skoter och tog det lugnt. Hundar hade vi med 4 stycken i stugan, varav Kikan som löpte så Leo var helt galen.
Efter julen så åkte vi till hallsta och firade nyår med Fredrik och Kattis. Det var ganska trevligt, Mysigast var att ligga i älsklings armar och vakna det nya året. Det var verkligen det bästa!

Idag så har jag varit på intervjuv för ett jobb, kändes bra måste jag säga:D  Hoppas verkligen på att få detta. Får veta nu i slutet denna veckan. Då kanske det blir en intervjuv till eftersom Transcom ville intervjuva de Uniflex hade valt ut.

Imorgon så ska jag bara ta det lugnt och på fredag är det en intervjuv till fast det är för ett säljjobb det känns inte alls lika lockande:S men men pengar är pengar.

Helgen kommer bli lugn:D Mysig, Micke ska bjuda mig på restaurang:D gott gott:)

Sist av allt vill jag bara säga att jag har verkligen världens bästa pojkvän och Sambo. Nu firar vi snart ett år! Det bästa året i mitt liv. Har hänt så mkt och inget jag ångrar. kommer aldrig att släppa dej någonsin!

RSS 2.0