måndag

idag så är det måndag igen och idag ska jag åka till jobbet:D
ska jobba kväll idag så jag börjar 14,30 och jobbar till 22,15. lite sent sen är det typ 40 minuter hem med bil med..
Men det ska iaf bli kul att jobba:D tjänar ju pengar iaf.

idag så har jag och enzo varit ute och sprungit lite granna. Gick ganska bra klarade mina mål för dagen. vågade inte anstränga mig så mycket eftersom jag fortfarande inte mår bra. Men jag kom dit jag ville och sen så gick jag sista biten för då mådde jag så illa. Men men imorgon blir det ut igen, måste ju utnyttja förmiddagarna nu när jag jobbar kväll hinner ju inte gå nått på kvällen när jag kommer hem..

enda negativa denna veckan är att jag inte kommer att kunna mysa med micke så mycket eftersom han kommer typ ligga beredd att sova när jag kommer hem eftersom han ska upp så tidigt. Men vi får mysa i helgen som kommer iaf.

Kollade på melodifestivalen i lördags och både jag och micke höll på att tappa hakan när carola inte gick vidare till finalen direkt. Men fan vad bra det känns! hon kan gott och väl åka ur i andra chansen med för jag vill inte att hon ska vinna! sanna nielsen var jättebra:) och tur att inte kebabpizza gick vidare då hade jag  brytit ihop kan jag lova er!
nej nu ska jag ta och äta upp och göra mig iordning ska snart åka till jobbet:D

jobbig vecka:S

ursh denna veckan har varken jag eller micke mått bra har varit hemma och varit sjuka båda två så det blev inte något speciellt alla hjärtans dag firande iår som det blev förra året, men men jag orkade inte helt enkelt.
imorgon ska jag iaf iväg och jobba igen känner mig väldigt rastlös om dagarna nu måste jag säga eftersom jag inte har varit på jobbet.

Nästa vecka blir det kvällskift. Hoppas att det kommer att gå bra för mig att köra och allt annat. Men är mest rädd för att köra måste jag säga...

Nej nu blir det att sova:P Får skriva mer imorgon. Ska ut och gå med lena och enzo imorgon bitti:D ska bli trevligt.

RSS 2.0