Youtube- dag

http://www.youtube.com/watch?v=DVqdGJ-FCa4&feature=video_response


idag har varit en seg dag... eller ja jag sov till 11,30 tror inte Lina uppskattade det så mycket, men har blivit så trött den sista veckan..
Det är kasst att vara gravid. Det är fan inte roligt alls!!!!!

Ovan darin:-)

http://www.youtube.com/watch?v=0054nJhtl7w


Och denna går varm på datorn!

Måndag och segt....

Segt... Jag tycker inte om måndagar det är så långt tills nästa helg....

Lina har sovit bra inatt för en gång skull men måste ta tempen när hon vaknar. För nu har hon sovit sedan 8 igår och klockan är 10 och hon brukar prata hela morgonen men inget sådant ännu.


Illamåendet är skit bara att vänta ut det. 3 långa veckor kvar. Och ryktet sprids fort. Camilla skickade sms igår och skrev grattis:) Bara för min mor inte kunde hålla tyst:-P haha

Men ska inte klaga på sovmorgonen bara tacka och ta emot brukar ju inte vara så vanligt. Men fick faktiskt sova till 12 i helgen men då gick Micke upp med Lina och jag låg kvar och sov vidare.

Idol - Erik



Bästa klippet någonsin! Eller snarare bästa idolframträdandet någonsin!

http://www.youtube.com/watch?v=0054nJhtl7w

Visning

Idag har vi visning så i helgen har vi städat hela tiden nästan... Blä!!

Lina har varit hos mamma och mats i helgen och det har varit skönt. Nu är hon hemma igen och skriker mer än någonsin. Tänder på G???

Huvudvärk... Blä... Jag stressar runt som en tok och städar väldigt mycket och Lina skriker så man får huvudvärk. Segt men snart är det över!

Bara hoppas någon kommer med något vettigt bud annars blir det att renovera mer och bo kvar!

Lördag

....och vi är barnlediga:-D Lina är hos mamma och mats. Vilket är skönt.

Vi tar det lugnt och städar inför visning på måndag.



Igår var det idol:-) Och jag tycker verkligen fel person åkte ut. Jag anser att eddie borde ha åkt ut då han sjöng så falskt.
Men erik var solklart bäst!!!

Vaccination

Idag kom det konstaterat att Lina får vaccination, då hon är över 6 månader. Vilket känns bra så hon slipper bli sjuk. sedan så kommer även Micke att vaccinera sig så då är det bara jag kvar. Och jag är tveksam ännu.. pga barnet i magen. Vi får se hur länge jag väntar. Men iallafall i 4 veckor till!

3/11-09

Igår var det måndag och en ny vecka... Segt.

Linda kom förbi och vi pratade om våra förlossningspapper lite grann.

Jag var även till Barnmorskan igår och blev flyttad från 5+6 till 6+5 så nu är det beräknat till 22 juni istället för 28 juni. Men sak samma, den kommer i slutet av juni iallafall hur man än vrider och vänder på det.

Illamående till tusen och har en jobbig unge, ibland bara, hon är för det mesta jättesnäll och ger mamma en del mysiga stunder:-) Och ganska lättskött är hon!

Jag ska bli storasyster;)




Test från den 21/10, visar så klart solklart gravid, som vi misstänkte.

RSS 2.0