Lina 1 år i onsdags, valborg idag

I onsdags fyllde Lina ett år. Det firades med paket och tårta! Stora tjejen:-) Samma dag så stod hon även ca en halv minut utan stöd innan hon ramla. Mitt lilla hjärta!
Fina presenter fick vi med.

Av Farfar och sussi, gammelfarmor Irene samt Andreas fick Lina pengar till körkort samt byggklossar och gåvagn(som vi redan hade).

Av Mormor och Mats fick Lina en gunga samt en trehjuling:-)

Av Gammelfarmor Elvira fick Lina kläder samt lite annat smått och gott.

Av Mammas farbror Urban och Dala fick Lina pengar samt lite smått och gott.

Av Gammelfarmor Mary fick Lina spade och hink.

Sedan blev det kläder av Farmor samt Gammelmormor.

Av Linda och Tommy, Joella och Anton fick Lina en spelade film som man drar upp.

Av Danne och Emelie och Tove fick Lina klossar samt en handduk där det står storasyster.

Tack alla för de fina presenterna:-)


I måndags så åkte vi även och köpte en liten Ludde. En liten söt shetland sheepdog. Så söt. Och nu tränar vi rumsrenhet för fullt! Lina älskar den lilla valpen och han är väldigt busig. Precis som en valp ska vara.

Krattning står på schemat idag precis som hela veckan. Dock så känner jag mig väldigt sliten då det har gått för runt denna veckan, hundköp, visning, födelsedagskalas och krattning. Nattliga promenader blir det även med den lilla vovven.

specmödravården idag.... åt helvete med det!

Idag är det måndag och jag ska till specmödravården och prata om förlossningen. Dock är jag inte så intresserad av samtalet för jag tror att det inte kommer ge något.
mamma följer med så hon får gärna bråka lite extra.

Magen växer och frodas. Och bebis sparkar mycket mer denna gången än vad Lina gjorde.

Imorgon ska tydligen lina ha barnvakt fast jag inte har någon lust alls.... Bara så att hon inte glömmer sin farmor som hon så fint påpekar varenda gång hon ringer... Jag blir tokig!!!!!!!


Måndag

Idag så har vi varit och träffat Linda och Joella samt Nina med Kevin. Var trevligt att träffa lite folk.

Men mitt upp på eftermiddagen drog sammandragningarna igång igen. Men denna gången kände jag verkligen hur ont det gjorde i magen samtidigt som det värkte till i ryggen. Man blir nästan lite nervös när det känns så. Är i vecka 29+2. Vill gärna ha kvar den i magen de närmaste 3 veckorna minst iallafall.
Men jag fick ta två alvedon och nu efter ett par timmar med sammandragnignar som verkligen har gjort ont så verkar det ha lugnat ner sig så inget förlossningsbesök idag inte.

Har ringt till specmödravården att få remiss skickad till Eskilstuna men det verkar inte hända något. De har inte hört av sig iallafall. Fick möte på Klaraverksamheten den 19 så om en vecka alltså. Ska bli intressant vad den BM har att säga.... Jag känner inte att det ger mig något alls...

Hoppas bara att remissen kommer fram snart i Eskilstuna och jag blir kallad. Ska ju även boka ett ultraljud till för vecka 32 för att kolla på njurarna men hittills har jag inte orkat gjort det då jag inte vet var jag kommer att gå.

Nej nu väntar soffan för jag känner fortfarande i ryggen hur ont det gör. Men hoppas att det ska vara slut snart så det inte går åt andra hållet och blir värre iallafall. Vill inte spendera natten på förlossningen inte.

Jävla cp-läkare på specmödravården i Västerås

Det där var den sämsta, värsta, mest avskyvärda människa jag någonsin träffat!!!! Jag hatar gubben redan och jag har bara träffat honom 2 gånger.

När jag kom in i rummet sa han direkt att de inte ger något snitt om det inte finns medicins orsak eller psykisk. Men jag fattade aldrig vad de menade med psykisk?
Iallafall efter mycket försök att få honom att förstå vad jag menade så sa han bara nonchalant följande: Antingen så får du hjälp av Klara verksamheten att skriva ett kontrakt om vilken smärtlindring du ska ha som ska följas till punkt och pricka eller ingen hjälp alls..... Vad är det för jävla sätt att behandla oss människor!
Satt säkert och grät i 30 minuter i det där jävla rummet. Ögonen bränner fortfarande efter det besöket.
Jo, förresten enda vettiga han sa var att om jag är omogen och beslut tas för att sätta igång så blir det snitt. Men annars är det stenhårt vaginal förlossning som ska ske.
Och jag frågade hur många gånger som helst att hur kan du lova att detta kontrakt följs eftersom de inte ens läser journalen när jag varit inne för sammandragningar? Jag hatar honom!!!!!!!

Var även till BM i eftermiddag och vi pratade lite. Allt bra med bebis och vi misstänker fortfarande att den ligger i säte. Fick lite medhåll när hon hörde hjärtljuden så högt upp i magen.
Bloctrycket var normalt.
Vi pratade även om att jag ska ringa till Örebro samt Eskilstuna då jag inte alls har något som helst förtroende för förlossningen i Västerås och se vad de kan hjälpa mig med. Om de kan gå med på att jag får föda där. Kanske till och med få ett förlossningssamtal med deras Specmödravård och kanske få ett snitt där.

Men egentligen är jag inte förvånad att jag fick ett Nej, men mest besviken är att han fick mig att ångra att jag är med barn. Det var det värsta känslan.

RSS 2.0