Inge vidare start på dagen....

...genom att nysa och hosta och må illa hela natten...
Jag vill vara frisk och må bra jag vill inte ligga hemma och ha ont och må dåligt..

Jag skulle träna med Katta idag men det blir inget av för misstankar finns om att jag har feber idag så det kanske är bra att undvika träning.
Imorgon kommer tomas.. Det känns inte alls bra tidpunkt just nu. Jag vill ju må bra när han kommer för han kommer suga alla energi ur mig så det finns inte.. Han är verkligen översocial..

Nej nu måste jag sätta mig och plugga matte c så jag klarar tentan nästa lördag... Har ju nämligen omtenta. Blä. Tomas får hjälpa mig i helgen. Han om någon ska kunna det där nu..

Och jag tror att jag ska bädda ner mig i sängen igen för jag mår verkligne inte bra.. Ursh jag bara nyser och känner mig deppig hela tiden.. Godnatt

Ännu en dag med jobbiga hundar...

Först så är jag ute och går med dem och de gör så jag slår i huvudet i en kant när jag ska gå under för att de ska slippa bli skitiga.  Och de ska dra som satan och då hinner inte jag ducka så jag slår i huvudet. Sen så när jag kommer in så ska de bara vara jobbiga och busa överallt.

Sen så måste vi träna Kira i att sitta i bur så nu så är hon instängd. Vi har bestämmt oss för att köpa en bur till bilen och hon hatar burar. Men någongång måste man börja träna. :D Fast det går inte bra. fy vad hon ylar... Det är ju så synd om henne och Enzo bara hoppar runt överlyckligt när jag ropar på honom. Precis som ååhh vad skönt det är att det inte är jag som sitter i buren för en gång skull:P

I helgen ska vi åka till farmor. Det är sista gången som jag träffar henne på två månader eftersom de åker till Thailand på Måndag. Hoppas de får det trevligt där nere. Lite avundsjuk är jag nog eftersom det är varmt och skönt där nere. Jag vill med sola och bada:D Fast de kommer inte sola och bada så mkt. Utan mest vara norr i Thailand.
De bara retas med mig att de ska ta med ödlor hem från där.

I helgen kommer tomas upp till oss så vi får se vad som händer med helgen. Det kanske blir en totalt misslyckad helg eller så blir den ganska bra:D Vi får se helt enkelt. Ska iaf kanske gå ut på fredagen och fest var det på lördag...:P

Nej nu ska jag kolla på Greys Anatomy:)

Ont ont ont

ursh idag har jag ont.. jag råkade sträcka något i ryggen igår så jag kan inte vrida huvudet ordentligt utan måste ta det lugnt och försiktigt, det kanske släpper tills imorgon men ännu har det inte släppt.
Idag är jag hemma och tar hand om mig själv och hundarna. Denna veckan har varit en väldig otursvecka.
Först så blev jag magsjuk och sedan så har vi bråkat jag och micke och sen så slog jag i benet så har ett fult blåmärke där. Och såklart ska micke retas genom att trycka där och peta.
Sen igår så gjorde jag detta. Fan denna veckan har inte alls varit bra... Bara hoppas att nästa vecka blir bättre.

Igår var jag i skolan på en fysikföreläsning. Jag tyckte personligen att läraren inte var någe bra eller att han var nå rolig. Men det märktes att han kommer från gnällbältet eller så pratar han genom näsan.

I Måndags var jag till stockholm på arbetsintervjuv. jag vill verkligen ha det jobbet men det är inte säkert att jag kommer att få det.. Jag måste erkänna att det kändes ganska meningslöst att åka till stockholm för en intervjuv på en kvart.. Men men fick en mysig middag med micke:D det är ju aldrig fel.Och jag fick köra i Stockholm för första gången. Det måste jag erkänna var bland det läskigaste jag har gjort. Speciellt eftersom jag körde A6an. Deras nyaste bil liksom. Men men vi kom hem helskinnade:D
Lena var snäll som ställde upp som hundvakt. Annars hade det inte funkat alls.. Men nu i efterhand inser man att det hade kunnat funkat genom att intervjuven bara var en kvart så kunde micke ha stått ute med hundarna:P haha rätt åt honom:P

Jag har fått min ring nu, den känns bra och är ju fin. Känns väldigt speciellt med den eftersom att det faktiskt är arv efter min gammelfarmor. Känns väldigt fint att ha den:) Fick den av farmor så att jag skulle kunna ha den och inte åsa skulle kunna ta den medans hon är i Thailand.
Det är mindre än en månad innan de åker till Thailand. Och de kommer att vara borta i två månader denna gången. avundsjuk är jag verkligen men jag vill inte åka ner och bara må dåligt som jag gjorde förra gången.
Förra gången blev jag dumpad direkt när jag kom hem men det ledde ju bara till att jag fick en mer underbar pojkvän och sambo istället:D
Det kändes så bra när han sa att han ville träffa mig igen, och jag blev ju kär direkt. Vad ska man säga, det går inte att motstå honom:)

Älskar min Micke mest av allt! Du är allt för mig. Känns speciellt att du vill fira jul med mig och min familj. Fast vi ska ju till Tänndalen:D Ska bli trevligt som bara den:D
Och en himla massa hundar. 4 stycken för att vara exakt. :P

Veterinären idag

Idag har vi varit till veterinären med Enzo. För att han dricker så väldigt mycket. Så nu ska vi mäta hur mycket han dricker under ett dygn och se vad som händer. Kanske blir det en massa mera undersökningar eller så blir det att avvakta tills jul någongång.

Igår så började jag söka en massa jobb. Känner att det skulle vara skönt att jobba lite eftersom att jag gärna skulle vilja gå på frisörskola. Men det kostar så himla mycket. Runt 59000-100000... Det är alldeles för mycket pengar och jag har inge de pengarna just nu. Mamma och Mats sa att de kanske kunde ställa sig som borgenär för mitt lån men jag måste ju ha pengar att betala tillbaka under tiden jag studerar eftersom man inte får studiestöd. Så därför ska jag jobba lite och spara ihop pengar.

Nu har jag ringt till Agria och det är bara så svårt med vad som försäkringen täcker eller vad den inte täcker men det är bara skit med allting. Jag lovar att om det blir undersökningar så kommer det inte att blir så att vi får tillbaka några pengar. Det är bara skit med Agria.

Ikväll ska vi laga lite Thaimat:D Det ska bli gott och mysigt. Snart så är det julpyntning med:D Mysigt mysigt.. Jag längtar så tills julen. Vi ska åka till Tänndalen över julen. Mysigt kommer det att bli. Mamma och Mats ska följa med samt min lillebror och Mats mamma.

Farmor och Urban och Dala ska åka till thailand den tredje december. Jag önskar att jag kunde följa med igen. Var ganska kul förra året men inte den tiden jag blev sjuk. Men men det är väl sådant man måste räkna med att man inte alltid mår så bra utomlands.

Aja nu är det dags att fortsätta leta efter lite jobb och sedan fortsätta med tvätten och maten.
Ha det bra alla glada:)






Tenta i Matte C...

.... som inte alls gick så bra som jag hade hoppats på. Jag kommer inte att klara av godkänt. Men visst kan man alltid hoppas på det men det tror jag inte. För det kändes inte alls som att det gick så bra som jag ville att det skulle gå.
Förra fredagen var det med tenta fast i Biologi. Fast jag tror inte att det klarade jag av heller. Väntar på svaret på den.
Så egentligen nu idag så ska man fira att tentorna är över på ett tag men jag känner inte att jag kan göra det eftersom att jag ändå inte vet att jag klarade mig eller inte.

Så helgen denna veckan blir lugn kanske gå ut och dansa om jag lyckas övertala Micke:) Men det är inte säkert eftersom att det kostar ganska mycket pengar:(
Men idag blir det nog att åka hem till mamma och släppa hundarna så de får springa av sig lite. Lite svårt att hitta ställen man kan släppa dem på här och att det fortfarande är säkra ställen. Hemma hos mamma är det ju bara skog, de bor ju på landet så det är väldigt passande. Medans hundarna springer så får vi med motion för vi går det skogsspåret så det blir ju skönt för oss med. Funderar på om vi ska åka upp och gå en annan längre väg idag för att de ska få springa av sig mera.

Enzo har växt nu och hans öron är påväg uppåt. Det känns jättebra att han har blivit lite magrare med, kändes som han var lite för tjockis innan men nu börjar han se jättefin ut. Kanske bara lite för lite motion innan vi köpte honom. Vi har nu haft honom i snart en Månad och hemma hos oss har det bara hänt att han kissat inne en gång. Men hemma hos mamma och mats händer det massor. Han har inte lärt sig att säga till ännu.
Tappar tänder gör han med så man brukar se att Kira är full med blod när han har tuggat på henne.
Enzo har faktiskt sett sin första älg och den skällde han på så stolt och fin:) Duktig våran pojke är.
image2

Kira tappar väldigt mycket päls men det kan man stå ut med eftersom att hon älskar att bli borstad med en sådan där karda. Sedan vi skaffade Enzo så har hon även blivit lugnare när hon är ensam hemma. Hon har inte sönder lika mycket saker som hon hade innan. Vilket känns jättebra. Vi uppnådde det vi ville med att få en hund till.
image3

Micke sitter just nu på föreläsning och jag väntar på att han ska komma hem och äta lunch med mig. Så jag ska gå och laga lite mat till oss så att vi får något ätbart. innan vi bestämmer oss för hur vi ska spendera denna helgen med våra små älsklingar:)

Välkommen till min nya blogg!

Tänk att jag skulle börja blogga. Det var inget jag någonsin trodde att jag skulle göra. Men jag känner att det är ju kul att läsa andras så då måste jag väl välja att skriva mitt med:) Vi får väl hoppas att jag hittar något intressant att skriva om.
Men för den djurintresserade kommer det bli mycket att läsa:)

Jag bor i en lägenhet med min sambo Micke som jag även är förlovad med. Vi har två hundar tillsammans. Enzo en Gråhundsvalp på 5 månader och Kira en Sibirian Husky på snart 1,5 år. Hade en katt med men hon tyckte inte om våran Kira så hon fick flytta. Vi bor i ett lugnt område med trevliga mijlöer för mycket promenader med hundarna.

Så det var lite om mig:) skriver mera senare.

RSS 2.0