Jävla helvete....

....jag orkar inte med det mer... Vad fan ska vi göra nu då? Nu är vi tillbaka på ruta ett där vi inte vill vara under några som helst förutsättningar.

Vi måste vara de mest otursdrabbade som finns på detta jordklot... Vet ingenting längre. Och orkar inte med detta. Och inte blir det bättre genom det i magen heller... Fy fan och åt helvete med allting just nu och då menar jag verkligen allting!!!!!!

Måndag och ny vecka.

Ja, idag är det måndag som sagt och det är en ny vecka. Är så uttråkad på all denna snö. Den kan försvinna nu. Det är halt och äckligt.
Halkade i trappen i lördags så nu har jag jättefina blåmärken på rumpa och rygg... Sjukt jobbigt.

Men tur att man inte slår i magen:-)

Lina är jobbig och ska slå toalocket på handen. Varför är detta ens roligt? Nu måste vi hitta någon lösning så hon inte får upp toalettdörren, en tillfällig lösning är att pallen står utanför dörren:-P

Nu är det bokat:-)

Var in på ett till ultraljud i tisdags och allt gick jättebra. allt var bra med den lilla krabaten i magen:-)
Men som tidigare så fick vi inte veta vad det är för kön på den lilla. Så nu är det bokat ett ultraljud för att kolla upp detta. Ska bli spännande:-D


Middag ikväll om jag får bestämma:-)

Makaronilåda:

Kokta makaroner
500 gram köttfärs
2 pkt bacon
1 burk majs
1 burk champinjoner
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Köttfärsskrydda
Paprikakrydda
Cayennepeppar

Stek ihop allt förutom makaronerna och sedan blanda ner allt i en ungssäker form. Blanda 3 ägg med 4,5 dl mjölk och häll över. Gratinera med ost.
In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.



Sedan så var det att någon människa önskade en magbild så då får jag väl fixa det:-P Nog sjutton syns den iallafall. Tack gode gud att det bara är en i magen:-)



Snart helg!

Idag är det torsdag och det innebär att det snart är helg! Jag längtar så. Ska bli skönt att ha Micke hemma:-)

Nu får det för fan sluta snöa, är så trött på att skotta snö!!!! Blä säger jag bara.

Mickes mor var över igår och jag gick och lade mig i soffan och glodde på tv.. Så roligt var det besöket... Inte så konstigt när människan bara sitter och stirrar och inte säger något vettigt.. jaja har ju inget val än att stå ut men det är ganska drygt.

Hoppas ni alla andra får en trevlig helg. Här blir det mys med familjen och ja det sparkar för fullt i magen nu:-)

RSS 2.0