Onsdag!

Har varit med Micke på jobbet idag och nu sitter jag här.
Väntar på att han ska komma hem från hans fars kontor så ska vi ut och ta en långpromenad.

Börjar dock bli lite orolig att Lina är lite sjuk. Hon kräks mycket mer än hon brukar göra, alltså det kommer mer än det brukar men jag vet inte. Vi får avvakta och se. Bara  hoppas att det inte är något.

Själv nyser och hostar jag samt har ont i halsen och huvudet. Men det är bara att stå ut. Jobbigt för det var ju itne så länge sedan jag var sjuk ju. BLÄ!!!!!!!!

dagens mat:

Frukost: vi försov oss så det blev en kycklingsallad utan pasta för oss.

Lunch: Stekt biff med lök och skysås samt sallad

Kvällsmat: GI-lasange med squash istället för lasangeplattor. Får se hur det smakar!

Tisdag och dag 8 med nya kosten!

Idag är det tisdag och jag är sjuk. Helvete! Det har jag inte tid med. Orkar ju knappt ta hand om Lina och har ju ingen som kan hjälpa mig och sambon kommer ju hem så jävla sent! Jag orkar inte. Något bra tips på hur man ska göra???

Igår så ställde svärmor upp för hon var ledig, men idag så jobbar hon. Sambon är egentligen inte heller frisk men han måste ju jobba. Då han jobbar åt sin far och inte vågar sjukanmäla sig. De har ett monteringsschema som de följer dag för dag, och det är då svårt att få in någon på kort varsel samt även att svärfar är i fjällen just nu.
Men han är ledig på torsdag iallafall. alltid något

Gårdagens kvällsmat blev torsk med stekta grönsaker och örtmajonäs. Så himla gott!

Ikväll blir det någon variant av Thaikyckling lite mer som soppa istället för gryta.


Bara hoppas lilla hjärtat nu inte blir sjuk! Jag vill inte ha en sjuk bebis!

21/10 så blir det undersökning av hennes njurar hur de fungerar. Känns bra. Men det kunde ju ha kommit lite tidigare.

Måndag, en hel vecka med det nya livet!

Nu har vi hållit på med GI en hel vecka och det har redan gett resultat både på vågen och med måttbandet!
Känns väldigt kul då att fortsätta!

Gårdagens mat såg ut såhär:

Frukost: Omelett med skinka och ett glas färskpressad juice

Lunch: Sallad med rostbiff

Kvällsmat: Fläskkarre med rostade morötter och creme fraichesås med vitlök

Efterrätt: Hallonsmoothie på hallon och yougurt. Gott och nyttigt!

Till råga på allt så har jag åkt på en förkylning och även Micke. Känns väldigt kasst! Men vi vet ju vem som har smittat oss. Det är min kära mor.

Helgen spenderades först hemma i hallsta på fredagen med mys i soffan och långpromenad. Lördagen spenderades i Kopparberg på marknad, vi gick nästan konstant hela dagen så vi sket i långpromenaden.
Igår var jag lite magsjuk så det blev ingen promenad.
Och så klart idag är man förkyld och eländig men ska ändå ut och gå. Det måste vi göra så att vi fortsätter att gå ner i vikt:-)


Dagen så här långt

Vi har nu bestämt oss för att äta efter GI för att dels kanske gå ner något kilo men även få bra matvanor och lära sig bort med småätandet.

Denna dagen började med en promenad till bilcenter där vår bil står inlämnad. Fick besked att de nu bytt batteri och  väntar på låshake till bildörren och ska fixa fjärrstyrningen på nyckeln till den.
Gick sedan över till däckcenter som är vägg i vägg och hörde efter om nästa audi då min lånebil stod inlämnad pga punktering. Det fick vi på den igår när vi skulle köra hem min bror till Kungsör.

Sagt och gjort så stod vi fast i Köping och väntade på bärgning till Hallsta. Så klart så blev Lina hungrig så Linda fick komma ner med varm ersättning till henne! Räddning i nöden! När vi väl kom hem till Hallsta så fick Danne komma och hämta oss och köra hem oss.

Det känns ju jobbigt samt även att bakluckan på bussen har gått sönder så den går inte att öppna längre. Så det känns inte som vi har tur med bilar.

Dagens frukost:

havregrynsgröt med Linfrö samt rivet äpple, ett kokt ägg, ett glas juice samt en kopp te.

Dagens lunch:

Thaiköttfärsröra samt tomater och vitkål

Kvällsmat ej bestämd ännu.

Stockholm here we come:-)

I helgen blir det sthlm för hela slanten, ska bo på hotell och bara mysa hela helgen!
Blir shopping och god mat och sedan lite musikal på lördagskvällen!
Blir nog någon öl med ska du se:-P hehe

Lina är hos mamma och mats i kungsör och det kommer nog gå jättebra. Skulle det hända något är vi inte så långt borta så då åker vi hem så klart! Men det kommer nog gå perfekt. Lina kan ju inte gråta när hon ser morfar! hehe

Måndag redan..:-(

Idag är det redan måndag och det känns kasst! Vill ha Micke hemma. Är så tråkigt att gå hemma hela dagarna.

Eftersom bilen inte heller fungerar så känns det bara ännu värre! Blä!!!! Den startar bara med startkablar. Vilket inte är så kul.

Men jag har ju försökt gjort någon nytta. Tränat, diskat, och så klart tagit hand om bebis! Blir att kratta när micke kommer hem samt även fortsätta städa.


Helgen spenderades på följande sätt:

-Fredagen, förmiddag och lunch spenderades i Stockholm shoppandes och det var jättemysigt.
-Lördagen spenderades med att ha mamma och mats här och flytta ut vedpannan ur garaget och tanken och köra dit dem. Sedan blev det lite grillning och bara ta det lugnt på kvällen. Förmiddagen spenderades i Västerås, media market och köpte nytt kylskåp.
Söndagen var vi hem till farmor en stund och sedan bara tog det lugnt.



Imorgon blir det nog kanske något annat, har ingen aning vad man ska göra när man itne har någon bil och kunna ta sig någonstans. Men det får ju gå.


Kanske stockholm i helgen med min älskade en liten weekend för oss båda:-)

Bröllopet:-)

Vår mest underbara dag kommer att bli den 5/12:-)

Lite uppdatering sedan kommentar:-D

Helgen och trevligt!

Då har helgen passerat, ursh vad tråkigt!

Fredagen spenderades med en 3 rätters middag och mys framför tv efter det.

Lördagsförmiddag spenderades i sura för att hjälpa pappa och åsa att montera ihop en duschkabin. Sedan så hem och duscha.
Lördagskvällen blev vi bjudna till Danne och Emelie för att äta god mat och ta det lugnt. Blev grillspett med potatisklyftor och blåbärspaj till efterrätt! Var jättegott. Sedan blev det lite öl och prat. Micke fick lite för mycket och dricka så han spydde när vi kom hem och mådde kasst hela dagen igår.
Själv så drack jag inte alls mycket men var ändå bakis??

Lina var hemma hos farmor och Yvonne tyckte det var jättekul att få ta hand om henne. Känns kul att få göra något ensamma med.
Det hade gått jättebra med Lina, hon hade sovit nästan hela natten förutom att hon vaknade vid 5 och ville ha mat. Sedan så hade hon busat och skrattat hela kvällen.


Nu har Micke börjat att jobba vilket känns ganska jobbigt att vara ensam hemma med 2 hundar om dagarna. Men bara en hund på kvällen.
Enzo har flyttat hem till mina föräldrar, han var så avundsjuk på Lina. Men han får vara ensam för många timmar där på dagarna när de jobbar så han får vara här istället. Så han slipper vara ensam.
Sedan har vi ju deras hund Sigge, dels av samma anledning. Men han är snällare och inte avundsjuk på Lina. Så skönt!

Nej, dags att se om Lina är vaken och sedan gå ut och rasta Sigge. Men tar en i tagen, då Enzo är rädd för barnvagnen och Sigge går åt alla håll och kanter.

Lina

Nu är Lina 4 månader och det märks, det ska hända något hela tiden. Har knappt någon tid att sitta vid datorn längre.

Micke har börjat jobba så jag har hand om hundarna och henne själv om dagarna. Känns konstigt men man kommer väl in i det till slut.

Bröllopet är nu bokat och även resan till Thailand! Känns så skönt:-)

RSS 2.0