Helgen och trevligt!

Då har helgen passerat, ursh vad tråkigt!

Fredagen spenderades med en 3 rätters middag och mys framför tv efter det.

Lördagsförmiddag spenderades i sura för att hjälpa pappa och åsa att montera ihop en duschkabin. Sedan så hem och duscha.
Lördagskvällen blev vi bjudna till Danne och Emelie för att äta god mat och ta det lugnt. Blev grillspett med potatisklyftor och blåbärspaj till efterrätt! Var jättegott. Sedan blev det lite öl och prat. Micke fick lite för mycket och dricka så han spydde när vi kom hem och mådde kasst hela dagen igår.
Själv så drack jag inte alls mycket men var ändå bakis??

Lina var hemma hos farmor och Yvonne tyckte det var jättekul att få ta hand om henne. Känns kul att få göra något ensamma med.
Det hade gått jättebra med Lina, hon hade sovit nästan hela natten förutom att hon vaknade vid 5 och ville ha mat. Sedan så hade hon busat och skrattat hela kvällen.


Nu har Micke börjat att jobba vilket känns ganska jobbigt att vara ensam hemma med 2 hundar om dagarna. Men bara en hund på kvällen.
Enzo har flyttat hem till mina föräldrar, han var så avundsjuk på Lina. Men han får vara ensam för många timmar där på dagarna när de jobbar så han får vara här istället. Så han slipper vara ensam.
Sedan har vi ju deras hund Sigge, dels av samma anledning. Men han är snällare och inte avundsjuk på Lina. Så skönt!

Nej, dags att se om Lina är vaken och sedan gå ut och rasta Sigge. Men tar en i tagen, då Enzo är rädd för barnvagnen och Sigge går åt alla håll och kanter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0