Länge sedan sist!

Ja, nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist, vi har startat ett nytt år.

Tiden går så fort. Är redan i vecka 19... Sjukt. Har inget minne av att det gick såhär fort förra gången. Men jag har ju Lina denna gången:) Hon är så söt!

Den 20 var vi på ultraljudet och det var spännande. Såklart fick vi inte reda på vad det var för kön. Men däremot fick vi en underbar upplevelse. Det var så mysigt att se den lilla. Vi fick se ansiktet, man såg verkligen allt, ögon, näsa osv.
Vi såg även hur den lilla vände rumpan åt oss och vinkade och sparkade. Var så mysigt.
De kunde iallafall inte se något avvikande vid njurarna. Men ska tillbaka på ett extra ultraljud den 9 febrarui för att kolla lite närmare.

Men vi vill verkligen veta vad det är för en liten som gömmer sig därinne.

Det är numera beräknat till den 25 juni... Sämsta datumet känns det som. Vill inte spendera ännu en midsommarafton på sjukhuset. sist var det lina som hade feber och urinvägsinfektion. Men denna gången kanske det blir lite mysigare isåfall.
Dock fyller lillebror 20 år samma dag. Juni är som sagt uppbokat. Den lilla får gärna komma innan alla födelsedagar eller mittemellan.
3,9,18,25 är upptagna:P




vår lilla som inte ville vara fotomodell men söt ändå:-)




Bröllop 5/12-09

Ja, så har den dagen passerat! En av de bästa dagarna i mitt liv!

Morgonen började med att åka till savoy hårfrisörer och fixa håruppsättning och sedan klä på mig klänningen.
Sedan så bar det av till Arlanda. Jag åkte med mamma och mats och min lillebror och sambon åkte i vår bil med svärmor och sin bror och vår dotter.

Vi möttes upp utanför grindarna till Vipservicen på arlanda. När vi väl kommit in så säger han: Bli inte arg på mig nu men jag har glömt cd-skivan i bilen.
Jag försöker svälja besvikenheten och ilskan men det går inte. Jag utbryter: Hur fan kunde du glömma den?? inför alla gäster och prästen...
Micke gick ut och pratade med Vip-service och de ställde upp och hjälpte honom att hämta skivan i bilen som var parkerad i ett annat parkeringshus.

Sedan så kunde vi väl börja och det gick jättebra. Prästen var jättetrevlig och det kändes underbart. Blev så tårögd flera gånger.
Sambon sa hela tiden att jag var den finaste tjej han någonsin sett. Och att bukett och hår och klänning var så vackert tillsammans.
Bröllopet höll på i ca 30 minter och sedan blev det skål med personalen på vipservice och prästen.
Sedan blev det lite smörgåstårta innan vi klev på planet och färdades mot varmare breddgrader

Vi hade en liten sötnos som stal halva showen men det var det verkligen värt!




RSS 2.0