BF+4

Värkar igår som kom ganska regelbundet, 3-5 minuters mellanrum hela kvällen. Sedan idag är det som bortblåst. Nu börjar jag riktigt tröttna.

Ska ringa förlossningen idag för att få reda på urinprovet, hoppas kunna få till en diskution med Päivi då gällande något altenativ då jag kan ju inte leva på tabletter i flera veckor till.. Detta är ju riktigt segt. Ungen är ju klar och har varit det i snart 3 veckor...

BF+3

Inatt så fick jag värkar igen. Men inte var detta några riktiga värkar... Segt går det här. Tog sovdos och har sovit helt underbart inatt. Värkarna är som bortlåsta och lär inte visa sig än på bra länge. Tror aldrig vi kommer få vår bebis.
Urinvägsinfektionen är fortfarande inte slut heller. Har fortfarande ont i ryggen när jag kissar. Har 2 dagar kvar av antibiotikan, den nya sedan får vi se vad som händer. Har det inte hänt något tills dess tycker jag att de kan förlösa mig, för då kanske det inte har med urinvägsinfektion att göra.

Målaren är klar och fan vilken skillnad det blev. Nu ska det bara läggas golv och nya luckor så kommer det se ut som ett helt nytt kök! Kommer kännas bra att stå där och laga mat:-)

Torsdag!

Jaha.. Här händer det ingenting. Är beräknad till imorgon och hade inte antagit något annat heller.

Var hos barnmorskan idag och hon mailade läkaren som skrev ut antibiotika till mig. Trots uppäten kur har jag fortfarande onte i ryggen när jag kissar... Blä.
Läkaren ringde upp mig senare och hänvisade till förlossningen eftersom hon inte var säker på att skriva ut ny antibiotika till mig pga att hon tyckte det lät konstigt mina symptom.
Ringde till förlossningen och Päivi(Barnmorskan) tyckte det lät konstigt att hon hänvisade mig dit. Iallafall pratade hon med läkaren på förlossningen så nu ska jag lämna in urinprov på odling hos dem innan jag kan börja äta ny antibiotika, för de funderar på om antibioitkan var resistent mot de bakterierna jag hade. Hur som helst känns detta väldigt segt.
Sedan kan man inte ge alla sorters antibiotika till gravida heller. Varför inte bara snitta mig och ta ut ungen och sedan ge mig antibiotika istället en som fungerar....
Segt....Segt.....Segt!!!!!


Jag dör snart!!!!! Bara börja räkna ner om 22 dagar har vi senast vår bebis.

Jävla helvetes skitvärkar....

Är i vecka 39+1 nu och det händer ingenting. Allt har stannat upp förutom alla värkar.. Vet inte var jag ska ta vägen snart.

Förra lördagen var vi inne på förlossningen på grund av täta onda värkar. Fick höra då att livmodertappen var 2 cm lång och bakåtriktad samt öppen för fingret. Jippi tänkte jag. Sedan sa hon att bebis var fixerad och att vi fick sovdos och så skulle vi få bebis dagen efter. Trodde inte alls på det då. Vilket var tur.

Måndag besök hos barnmorskan pga huvudvärk. Allt såg bra ut. Hon förklarade att statusen på livmodertapp var väldigt omoget samt att bebis inte alls är fixerad. Jaha kul att höra.

Värkar helt i onödan. Tisdag värkar i ett par timmar.
Fredag värkar från 16-00
Lördag värkar från 18-02. Besök på förlossning för att få sovdos. Ny undersökning samma status som veckan innan. Min kropp vill inte fatta att den ska öppna sig på värkarna... 20 timmars onda värkar och regelbundna till ingen nytta alls... Jag börjar snart bryta ihop och lägger mig ner och gråter. Hade aldrig kunnat ana att det skulle bli såhär jobbigt.

Nu önskar jag bara att jag hade fått blivit snittad, men de vill ju inte göra det alls.

Sovdosen var ju iallafall skön, fick sova ordentligt inatt istället för att vakna var 10 minut pga värk inga onda men ändå.

Så på torsdag ska jag till barnmorskan så då får hon boka in ett nytt möte för att bli snittad, jag pallar inte detta alls. Mår skit just nu. Tårarna brönner innanför ögonen...
Förövrigt mår jag bra fysiskt, orkar ju klippa gräs osv. Det kan jag inte gnälla på.

Latensfas i över en vecka nu, när ska detta ta slut?

RSS 2.0