Måndag och ont...

Idag är det måndag och ny jobbvecka för micke...
Jag har haft jätteont i halva ansiktet hela dagen, bihålorna blir alltid påverkade när jag blir förkyld. hopplöst. Släpper det inte tills imorgon eller blir bättre så kommer jag attta medicin imorgon.

Idag har vi varit hem till Elin, Leah, Alfons Sam och Alex. Hela familjen var hemma idag. Trevligt! Trots att jag är så hes så man knappt hör vad jag säger.. Men Patrick gnölade som vanligt när vi åt lunch. Men han fick prova Sams gunga och verkade sitta ganska bra där. Och jag som vanligt hade ingen kamera med mig.

Tjafsade med micke idag för jag tyckte han kunde ha varit hemma med mig idag och avlastat mig eftersom jag hade så ont men nu kankse det blir så imorgon om det gör lika ont.

Nu blir det snart Pizza och sedan blir det Önsta kyrka för att kolla klänning till Lina till dopet!



Lina leker med mammas sko, vilket görs numera varje dag.



Patrick ligger på fällen och myser:-)



Lina åker boobycar:-)



Sam tycker Patricks hand smakar gottis. Syns inte direkt att Patrick är 2 månader yngre än Sam(till höger)



Tröttis dotter i bilen hem från Kopparberg:-)



Lina badar i handfatet i tvättstugan:-) Min älskade dotter!



Sam och Patrick i babygymmet idag:-)



Lina har klättrat ner i Sams gåstol.



Lina och Leah sitter fint på stolarna en sekund iallafall.



Lina lärde sig inte av det tidigare besökets misstag att om man klättrar ner i Sams gåstol så blir man kvar där tills någon plockar upp henne.

Alltid lika trevligt att komma över och hälsa på Elin. Mina barn uppskattar det lika mycket som sin hesa mamma.


En ny helg har passerat, imorgon jobbar Micke:-(

Jaha, så fort kan en hel helg passera förbi.. Blä! Vilket innebär att micke börjar jobba imorgon igen och jag blir ensam med bägge  barnen.. Hur ska det gå? Aja på något sätt går det annars ligger jag väl utslagen på soffan när micke kommer hem och en Lina som röjt hela huset:-P Det visar sig.



Min söta dotter får lite fredags mys i soffan med majskrokar innan det är dags att sova.



Lina och Pappa busar i soffan.



Patrick uppklädd för en kväll med sällskap.



Min dotter tyckte det var kul att prova mammas skor och de gick ju att få på sig utan problem:-)



Och såhär blir det när mamma och pappa inser att man bara har rosa och lila tröjor kvar i stl 68 efter Lina. har ju hunnit köpt några nya så det blir inte många fler gånger att använda rosa för Patrick. hehe

Fredag idag

Förra fredagen för en vecka sedan var vi till vallby ÖF med Elin med barn. Var  jättetrevligt. Vi mammor han prata massor medans de större lekte. Lina sket fullständigt i mig och knallade iväg hur som helst och Patrick ja vad ska mna säga, han sov igenom allt. Åt en gång och sov sedan resten.

lina i full action med att sopa:-)



Fortsätter sopa för fullt:-)



Elin och Leah på Vallby



Sötnosen Sam som höll sig vaken iallafall, min herre sov ju bara...

Alfons och Leah som kör bilar för fullt.



Lina åker rutschekana:-)



Kör barnvagn med bestämda steg!



Såhär ser vi ut när det är dags att åka hem, var ju alldeles för roligt där.



Vilken tidpunkt att vakna, när vi ska åka hem.


Sedan på tisdagen var det dags för dagisinskolning igen och det var väl ingen höjdare, Tycker det är så skittråkigt med att det är en timme varje dag... Men idag var det iallafall 2 timmar. Dagis var stängt i torsdags. Och den dagen spenderades hemma hos Elin med familj på Skälby:-) Dock så hade jag ingen kamera med mig.. dåligt val.. Våra små herrar låg och höll varandra i handen och flickorna stökade till ordentligt men då vet man att de har roligt:-) Sedan promenad till bäckby och kollade på hennes vagn, teutonia fun. lina kunde sitta i den utan problem. Är på jakt efter ny vagn med svängbara hjul men vill kunna använda till båda ungar och det fungerar inte brios vagn till...



min dotter tycker det är gott att tugga på lillebrors hängselbyxor.



Syskonkärlek:)

Torsdag var även Linas första tandläkarbesök. När jag bokade tid till oss så gick lina ut i väntrummet och lekte där i barnhörnan. Då kommer en tand sedan och säger, Gud vilken snäll pojke du har.. Det är en flicka sa jag. Och i vagnen ligger Patrick med Linas gamla lila tröja och då säger tanten att vilken söt flicka... Aja det är tydligen inte rätt att en flicka har blå  kläder och en pokje lila.



Lina i leahs gamla kläder, body lite liten men så var det 74 med och byxorna sitter på halva rumpan:-P Trots extrainsatt resor i midjan.. Konstigt konstigt, gör de bara kläder för knubbiga barn nu för tiden, jag tyckre ändå inte min dotter är speciellt mager.. men hms byxor är förstora, även de hon hade igår satt likadant även den stl 80 från hm.

Nu helg: Berga imorgon coh köpa barnkläder. Sedan bara mys med familjen:-)

September redan nu......

.....vart tar tiden vägen egentligen?

Lina är ju snart ett och ett halvt år! helt otroligt att tiden gått så fort. Patrick blir 2 månader i veckan som kommer. Jag känner att jag inte hinner med längre, tiden får stanna ett tag nu..

Vi håller på att renovera huset för fullt vilket leder till att det blir dåligt humör och micke som inte pratar med mig... Så humöret ligger inte alls på topp just nu så jag gnäller av mig här istället..

Sedan har vi ett modem som inte fungerar som det ska så eftersom vi har sagt upp tv:n så har vi inga kanaler så jag kör youtube via tv:n och det hänger sig konstant. jobbigt då man vill kunna lyssna på lite musik:-)

Idag har hallmöbler inhandlats på Tumbo möbler. Gud vad dyra hallmöbler det finns egentligen. Finns skohylla för flera tusen!!! Sjukt!!!


RSS 2.0