Tisdag och helt slut!

Idag är det tisdag och jag är helt slut. Fattar inte alls vad som är med mig idag. Men det måste väl vara pga gravidteten. Kan inte komma på någon annan orsak. Gick och la mig någonlunda tid igår och sovit hyffsat inatt.

Enda problemet jag har just nu är att jag är så stel i sidorna längs benen.. Konstigt har inte känt så förut. Hoppas att det släpper snart. Vill ju ut och gå långpromenader.
Igår klippte micke gräset och jag hjälpte till och krattade lite. Sedan lagade vi taccos och satt och åt på altanen. Var mysigt! Skönt med lite sommarvärme!


Försöker lära Ludde att sitta ute på lina. Får ta en dag i taget. Går nämligen ingen vidare. Han piper och ylar och tycker de är så synd om honom. Men någongång lär han sig väl. Han är så social så till viss del förstår jag honom men det är en sak man måste lära sig. Och snart kommer det vara för varmt för stackarn inne så då behöver han kunna vara ute. Vågar inte ha honom lös då han kan krypa ut genom staketet på ett ställe och jag är mer rädd om honom än så!

Lina har inte heller varit på lysande humör idag. Vilket inte gör det lättare när det känns som man ska somna vilken sekund som helst. Har redan sovit snart 2 timmar och inte känner jag mig nå piggare för det.

Barnmorskan igår och allt såg bra ut.

Blodtryck: 110/80
SF: 34
HB: 125
Blodsocker: 5,4
Hjärtljud: 150 slag/minut

Den är väldigt aktiv i magen. Sparkar och har sig så det är inte mycket till lugn stund medans man är vaken, men den håller mig inte vaken på nätterna iallafall:-)

V. 35 idag

Idag är det vecka 34+0. Vilket innebär att jag går in i vecka 35 idag. Tiden går framåt!

Denna veckan har varit skit ända sedan förra lördagen!

Den lördagen började med att micke spydde, och vi hade vår hotellnatt i örebro. Bara packa sig in i bilen och iväg med hund och bebis till var sitt ställe.
Hur som helst så blev det att spendera hela dagen på hotellrummet då micke var magsjuk.. Blä! Superkul!
Söndagen mådde jag kasst men inget hände så tänkte på kvällen att nu har jag klarat mig.
Nej då natten till måndagen var det kört:-( Var magsjuk ännu värre än micke. Spydde säkert var 10 minut hela förmiddagen. Blev bättre till eftermiddagen. Kände inte bebis på ett par timmar men efter lite nyponsoppa så rörde det sig lite i magen, trots svaga sparkar. Men kände mig bättre till mods iallafall!

Sedan Onsdag var det dags att åka till Kungsör för herrarna skulle till Tyskland på torsdagen och köpa öl. Bilresan börjar ju inge vidare med att Lina kräks i bilen 2 gånger. Sedan provar vi att mata henne hemma hos mamma i hopp om att det bara var något tillfälligt men nej då kvällen bestod av mer kräk. Men hon fick mildaste formen av magsjuka av oss alla! Bara kräk inge diarre. Så skönt så man slapp oroa sig för uttorkning på henne.

Herrarna kom hem fredag kväll ca 23,30 och då var det mammas tur. Så nu har vi äntligen åkt hem i hopp om att jag ska slippa bli magsjuk igen då det var väldigt jobbigt att vara gravid och magsjuk.

Igår fick vi lite promenad iallafall, första gången på över en vecka! 4 km blev det! Kalasskönt. Och det är det ju superväder! Kan inte fatta vad som hänt. De senaste dagarna har det ju bara regnat och nu så lyser solen! Har till och med rensat lite ogräs i min violrundel på tomten! Kul att se att de har överlevt denna tråkiga ohc långa vinter. Blir nog mer rensning senare idag om ryggen tillåter, inge vidare skön position när man är gravid att stå på knä och gräva i rabatter. Tur att micke hjälper till:-)

Barnmorskan på måndag, blev inställt i tisdags pga magsjuka. Men nu är vi i form igen hoppas vi verkligen!

Vecka 32+6

Imorgon går jag in i vecka 33+0 alltså vecka 34. Tiden har gått så fort.
Om bebis kommer nu så kan de överleva utan problem:)

Ludde frodas och mår bra han med. 12 veckor idag. Blir stora killen! Allt går ganska bra med honom. Ingen olycka inne på flera dagar nu. Bara man tänker på att gå ut med jämna mellanrum går allt bra.
Ute i skogen igår och tränade lite inkallning och idag så blev det promenad på samhället och kolla lite folk för att få lite civilisationsvana.

Grattis till min kusin till sin söta nyfödda dotter! Blev en till syssling till Lina igår! Nu vill jag med ha vår plutt!! Det är inte lång tid kvar.

Micke vill gärna att jag går två månader till så han kan jobba så länge som möjligt. Men jag vill gärna ha honom hemma snart. Kommer bara bli tyngre med magen för varje vecka som går. Men denna gången känner jag mig piggare än jag gjorde förra gången.

Igår var vi till köping och följde med Linda och joella till stallet. Busungarna sov i bilen tills vi var klara och ludde tyckte hästarna var lite farliga.
Sedan blev det park i köping med gungning och bara ta det lugnt.
Tisdags så var vi i Hallsta allihopa och kollade på djuren vid åsby och var ute och fick hela eftermiddagen:)

Ludde



Mina 2 älsklingsherrar:-)




Min underbara 1 åring:-)




Tårtan:)

Ludde

I fredags blev ludde 11 veckor och ikväll har vi haft honom hemma i en vecka. Och Gud vilka framsteg vi gjort.

Ludde säger nu till på sitt egna sätt att det är dags att gå ut. Sätter sig vid grinden eller så går han dit och krafsar. Inatt vaknade jag och tänkte ska jag gå upp och kissa eller inte. Då hör jag det tystaste pip jag någonsin hört och tänkte att det är lika bra att gå upp och rasta honom för det kanske är nödig han signalerar att han är.
Efter 10 minuter eller till och mer mindre har han kissat och bajsat ute:) Går så bra.
Imorse så krafsade han vid grinden och satte sig och tittade på oss, sedan blev det jackpot ute:-) Är så nöjd.

Nu ska bara spärrarna släppa så han gör ifrån sig på promenad med. Spärren har släppt hos mamma och mats som tur är eftersom de ska vara hundvakt i helgen då vi ska till Örebro på vår hotellnatt. Barnfri och hundfri.

Läskig känsla i helgen. kändes som det rann fostervatten men det kan inte ha varit det för det har blivit bättre. Det borde ha fortsatt likadant om det skulle ha varit fostervatten.

Ultraljud idag:-) Ska kolla njurar igen men tror inte att det är något problem. De har inte sett något hittills men de ville ha ett till i vecka 32 som rutin på sådant.
Hoppas de kan göra en viktuppskattning då alla gnäller att magen är så stor. Alla man möter säger att du kan inte ha så långt kvar. 2 månader svarar jag och då tappar alla hakan och säger är du säker på att det bara är en eller de måste ha räknat fel. Aja det visar sig när den kommer:-)

RSS 2.0