Översvämning

Det kom helt otroliga 89 mm regn över Hallstahammar igår och många hus hade översvämning.

 

Igår hade vi översvämning i källaren. Garaget och rummet utanför var fullt med vatten. I garaget hade vi så mycket vatten så att skor flöt omkring i rummet.

Som tur så hade vi en brunn i rummet innanför garaget där mycket vatten rann undan så det spred sig inte mer än till 2 rum.

Det var bara tur att vi gick ner i tid. Vi vågade inte titta på tv:n på övervåningen pga alla blixtar och åska. Så vi valde att gå ner. Och Micke går vägen via garaget in till källaren med hunden och det bara forsade vatten in.

Vi försökte samla upp men vi fick ringa efter hjälp.

Lina fick gå till farmor och sova så vi slapp tänka på henne, hon låg bara och skrek och vi hade inte tid med henne:-( Kände sig verkligen som en dålig förälder när hon bara låg och skrek så därför ringde jag efter barnvakt. Allt gick bra med Lina inatt.

 

Summering: Vi kom i säng kl 2, inga värdesaker hade vi i kartongerna som blev förstörda och nu har vi ring försäkringsbolag så vi får fläktar som kan torka upp all fukt och förhoppningsvis slipper vi bryta upp alla golv.

 

Vid 12 på natten var vi ute och pratade runt lite med grannarna, Hela vår gata hade översvämning och Många hade inte fått bort allt vatten när vi var klara så vi hade inte värst. en granne hade pumpat vatten sedan kl 6 och hade fortfarande 15 cm vatten kvar inomhus i källaren. Hemskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0