Lina

Igår ringde sjukhuset. Lina hade urinvägsinfektion. Så nu ska hon äta även en förebyggande antibiotikakur hela sommaren så hon inte får några mer infektioner. Sedan blir det ultraljud av njurar, vi kommer få hem en kallelse. Sedan blir det även en undersökning av henne efter sommaren då hon ätit klart den andra kuren med, Fy fan vad jobbigt det är.
Man kan ju fundera på hur hon har fått det med, konstigt är det iallafall....

Vi var in till stan igår och kollade på skötbord samt vad en vagga kostar nytt. Vill ha en vagga men måste ju leta en begagnad då de kostade lite grann nya. Men vi får se.
Skötbord måste vi ha då vi nu måste ha ett på varje våning så vi har inget skötbord. Hade tidigare bara en del som man lade på sängen. Men nu byter vi på diskbänken i källaren så nu har vi ingen här uppe. Men det var ju ganska dyrt...

Igår så var jag uppe på Mogatan hos svärfar och sussi medans Micke klippde gräs vid Kanalhuset. Jag passade på att bada i poolen medans sussi satt och pratade med Lina:-)
Sedan så sov Lina på mitt bröst, så mysigt!!

Vi sov nu igår andra natten i källaren och det är såå skönt! Enda jag hatar är att det finns fler spindlar där nere än här uppe. Men det är väl bara att stå ut. Men det är det fan värt, alla sover bättre, inte bara Lina :-) Även hunden är nog tacksam!
Han blev kastad i poolen igår och det var inte uppskattat. Men han såg så rolig ut.

Nej, nu kanske man ska göra någon nytta. Eftersom vi har möblerat om så mycket, finns det mycket att plocka med. Kläder som ska placeras om och annat skit som ska flyttas upp som stått i källaren.
Men det börjar synas att man har gjort något. Enda jobbiga är att det är ju 30 grader inne på övervåningen inte så kul att städa i:-(

Lina är förresten nu 2 månader och har varit med i tidningen:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0