Uppdatering

JAG BLIR VÄLDIGT SUR PÅ FOLK SOM BEHAGAR ATT KOMMENTERA OM SÅDANT DE INTE VET NÅGOT OM FÖR ATT SEDAN SKRIVA DET ANONYMT.

BARA FÖR ATT KLARGÖRA SÅ HADE BÅDA JOBB NÄR JAG BLEV MED BARN OCH DETTA VAR AUGUSTI, SEDAN SÅ FICK HAN VETA ATT HAN EJ FICK BEHÅLLA SITT JOBB, JAG FRÅGADE DÅ OM HAN VILLE GÖRA ABORT MEN HAN VILLE HA BARNET. DETTA VAR OKTOBER.
HAN HAR JOBBAT FÖR SIN FAR TILLS I JANUARI MEN HANS FAR HAR EJ FÅTT IN NÅGOT NYTT PROJEKT ÄNNU SÅ DÄRFÖR ÄR HAN ARBETSLÖS!!!!

DETTA ÄR INGET VI KAN RÅ FÖR OCH EFTERSOM GRAVIDITETEN HADE GÅTT SÅ LÅNGT SÅ KÄNDES DET DUMT ATT GÖRA ABORT MED PGA EKONOMISKA SKÄL.

VILL FOLK KOMMENTERA KANSKE DE SKA TÄNKA SIG FÖR VAD DE SKRIVER OCH GÄRNA SKRIVA VEM DE ÄR SOM SKRIVER KOMMENTARERNA.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Lugn och fin nu gumman. Du får tänka på att folk är jubel idioter ;). Jag menar alla har inte förmågan att tänka sig in i andras situationer, det är en konst för sig själv.



Du ska se att i slutändan löser sig allt tids nog bara. Med tålamod kommer man långt =) ;)

2009-03-23 @ 20:34:35
Postat av: Anonym

Att skaffa barn är en sits man sätter sig själv i. Och är man så jävla dum så att man gör det utan att tänka på att om ena personen blir av med jobbet så kan det vara svårt att få det att gå ihop ekonomiskt ja då är man inte så smart. Sen alla kan ju bli av med jobbet men att whinea om det. suck it upp.

2009-03-24 @ 00:55:17
Postat av: Veronica

Hej där fega Anonym.

Om du anser att hon klagar VARFÖR LÄSER DU BLOGGEN HENNES DÅ? Bloggen är till för att man ska kunna avslöja och skriva ut sina tankar. om du tkr hon bara klagar o har sig så SLUTA LÄS BLOGG HELVETET.



Gifta par kan bli av med jobbet när de har barn eller är gravida ska de strunta i att skaffa barn bara för risken att bli av med jobbet? om alla tänker så skulle människan dö ut, vilket i sin tur kanske vore en förbättring för jorden.

2009-03-24 @ 11:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0