1 vecka gammal Lina!

Idag är vår Lina exakt en vecka gammal:) tiden går så fort. Är så skönt att se hur allting går framåt och att man börjar komma in i lite rutiner i vardagen iallafall!

Idag har vi varit på banken och pratat om lånelöfte. vi fick veta att vi iallafall klarar av 1,3 ifall räntan skulle gå upp väldigt mycket. Men vi måste ju sälja vårt hus vi har idag så vi slipper dubbla boendekostnader.
Var och tittade på ett hus idag där var iallafall badrum nyrenoverat med golvvärme. Men fanns mycket annat att göra men man kan inte få ett perfekt hus om man inte väljer att bygga helt nytt.

Sedan har det bara varit en lugn kväll och nu har vi suttit och myst i soffan med en nybadad Lina:-) Hon är så snäll när vi badar henne. Trodde faktiskt att det skulle vara svårare än det är. Men känns så himla häftigt.
Kan fortfarande inte smälta att vi har blivit föräldrar! Nu har man något mer att leva för!

Nu längtar jag bara efter att hämta hem hunden! Han har fått bott hos mamma och mats i ca en månad nu, ska ta hem honom till helgen antagligen:-) Ska bli kul att se hur han reagerar på att det har kommit in en bebis i vårt liv. men det ska nog gå bra för han är så lugn vår lilla söta Enzo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0