Tisdag

Idag är det tisdag och det innebär att Lina varit på dagis idag. Skönt att ha tagit det lite lugnt hemma idag.

I fredags var vi och hälsade på hos Elin och Alex hela familjen. Det blev pizzakväll, öl och kortspel. Lina somnade i sams säng och Patrick sov i barnvagnen och sam i patricks bilbarnstol. Smågrabbarna var vakna om vart annat och höll oss sällskap hela kvällen. Vi åkte hem halv 2 och det var en jättetrevlig kväll som lätt kommer att göras om snart.

Ilördags fick vi besök av Urban Theeraphat och Farmor som åt lunch med oss. Vilket även det var trevligt. De åkte sedan hem runt kl 6 och då fick Lina lägga sig :)

Söndagen åkte vi och kollade på säng på Sova. Vi har kommit fram till att vi vill ha en ställbar säng men det kostar därefter, men då får man kvalite iallafall.
Lunch sedan hos farmor innan vi åkte hem till Hallsta igen. Men medans vi åt så sov Lina på madrass i vardagsrummet, stora flickan som klarar av att somna så själv :)
Söndagskvällen blev taccoskväll här hemma med Mamma och Mats. Den mest sociala helgen på länge. Mysigt!

Måndagen skulle vi ha visning hemma så jag åkte till Elin redan innan Lina ätit frukost för att Micke skulle få mindre att städa. Sedan blev vi kvar hela dagen. Alex hämtade upp Micke efter jobbet så åt vi Lasange tillsammans allihopa innan vi åkte hem till Hallsta igen.
Då bestämde sig micke för att åka till Macke och bada badtunna och kom hem kl 23 vilket inte var såå populärt men men...

IDag slödag.. Skönt! Lina säger aj och oj hela tidne om vartannat. Men känns som det finns risk för sängen snart för henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0